Все повече хора предпочитат да работят вкъщи, където е по-спокойно.

...
Все повече хора предпочитат да работят вкъщи, където е по-спокойно.
Коментари Харесай

Моят дом е моята крепост, а вече и офис

Все повече хора избират да работят у дома, където е по-спокойно. Пандемията към COVID-19 също ни принуди да си останем вкъщи. Ето по какъв начин бързо и елементарно да организираме офис пространство в жилището - с нужния комфорт.

Домашният офис е комфортно работно пространство и в него би трябвало да има бюро, на което да поставите компютъра си. Но също по този начин и място за принадлежностите, документи и папки, дисковете. Този ъгъл би трябвало да е в стила на дома ви и да ви основава комфорт.

Добре е да бъде предпазлив, само че в това време функционален. Според дизайнерите най-удачно е да извършите своето работно място до прозореца - по този начин ще ви е ярко, а и гледката на открито ще е хубава и ще работите на драго сърце.

И по този начин - построяването на актуален офис вкъщи изисква: добре осветена зона, комфортно бюро, шкафове за предпазване на документи, преносим плот за клавиатурата, подложка за монитора.

Къде е най-подходящо да го извършите?

Дневната или трапезарията елементарно могат да се трансфорат в офис. Например - огромната маса за хранене може да се употребява за диалози с клиенти. Както при хола, и тук е належащо да се изкарат нещата, с които няма проблем да се разделите. Сложете спомагателни плаващи рафтове, декоративни кутии, органайзери, магнитна дъска, и други, в които да приберете много неща. Необходим е доста мурафет и усет. Ако кухнята ви е дребна, направете плаващи рафтове на свободните стени, спомагателни чекмеджета в шкафовете, кутии на колелца, органайзер. Има и пластмасови шкафове с доста чекмеджета, които отлично ще се впишат в интериора.

Ако имате остъклена тераса, умерено я превърнете в домакински офис. Поставете бюро, стол и използвайте светлината извън, с цел да работите. Освен това помещението е по-удобно за отопление. Малка печка би ви икономисала много от сметките за ток. Да не приказваме за комфорта, до момента в който работите надалеч от шума и суетата. А през лятото тъкмо тук може да се наслаждавате на прохладата, отвън задушния дом.

Още забавни тематики четете в първокласното рекламно издание
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР