Все повече българи избират да празнуват Бъдни вечер навън, а

...
Все повече българи избират да празнуват Бъдни вечер навън, а
Коментари Харесай

Всички хотели в Сандански са пълни за Коледните и Новогодишните празници

Все повече българи избират да честват Бъдни вечер на открито, а Сандански е една от желаните дестинации. Всички хотели в курортния град са цялостни за Коледните и Новогодишни празници, като гостите са главно българи.

Благоевград

Мариана Здравкова и фамилията ѝ са пристигнали от Варна, с цел да съчетаят празничните дни с приятна отмора в Сандански. За първи път ще посрещнат Бъдни вечер отвън дома.
Мариана Здравкова: Всяка година е едно и също - у дома, у дома и в този момент взехме решение да си подарим малко приятни мигове. Пожелах Сандански, моя град от детството, който го помня, тъй като е чисто, тъй като има минерална вода и може би ще се възползваме от процедурите, които предлага градът.
В заведенията за хранене на хотелите са подготвили обичайната вечеря за Бъдни вечер, а всяко семейство ще получи и питка с паричка.
Николай Щурков, шеф на ресторант в хотелски комплекс: Ще ги изненадаме за Бъдни вечер с обичайната българска кухня, баница с праз с късметче, лозови сарми, фасул на фурна и естествено хубаво мелнишко вино.
Цените са разнообразни, според от категорията на хотела и услугите, които се оферират.
Георги Митрев, Сдружение на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите в Сандански: Цената варира, като мога да кажа от 200 лв. на вечер в най-високата категория хотели до 100 лв. някъде за нощувка в по-ниската категория хотели. Мариана Здравкова: Устройва ни, като за 4-членно семейство, то имаше и някакви промоции, някъде към 350 лв. - естествена цена за четирима индивида.
Кувертите за новогодишната нощ в хотелите и механите варират сред 60 и 150 лв..
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР