Все по-сериозно изглежда противопоставянето в коалицията на Обединени патриоти. След

...
Все по-сериозно изглежда противопоставянето в коалицията на Обединени патриоти. След
Коментари Харесай

Разнобой в Обединени патриоти, Сидеров поиска и оставката на Каракачанов

Все по-сериозно наподобява опълчването в обединението на " Обединени патриоти ". След като по-рано денем Волен Сидеров разкри, че оставката на вицепремиера Валери Симеонов не е съгласувана с него и е закъсняла, той предложи и на водача на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов да последва образеца на Симеонов и да си подаде оставката.
Волен Сидеров насочи предлагането в директно включване в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по Канал 3.
Аз бях за оставката на Симеонов още преди месец, тъй като изявлението му бе неприемливо. Аз давам и в този момент дискретното предложение Каракачанов също да подаде оставка. И да стартираме на чисто. Да създадем нещо патриотично на чисто.
Защото и двамата не устояха теста. За да решим дали можем да бъдем дали можем да бъдем някакъв родолюбив блок, който да стартира на чисто ", разгласи водачът на " Атака " и съпредседател на " Обединени патриоти " Сидеров.
Какво значи на чисто - да сложим цели и и да забележим дали можем да ги реализираме. Защото да се въртиш във властта единствено поради гъдела, това е перверзия.
Българският народ изтърпя задоволително и по тази причина им предлагам да се съберем и да обсъдим сходен въпрос ", сподели Сидеров и посочи, че не е дискутирал тази концепция нито със съдружните си сътрудници, нито с ГЕРБ.
" Това не е ултиматум. Това е приятелско предложение, което да го върне към разсъдъка. Защото считам, че те и двамата изгубиха връзката с действителността. Правих към този момент няколко предизвестия - тъй като се занимаваме с лифтове, нощни заведения, а не със стандарта на живот. Ако ме послушат - добре, в случай че ли не - зле за тях ", разяснява още Сидеров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР