Все по-голяма става вероятността известният спортен журналист Станимир Бакалов да

...
Все по-голяма става вероятността известният спортен журналист Станимир Бакалов да
Коментари Харесай

Спортен журналист заема мястото на Слави Трифонов СНИМКА

Все по-голяма става вероятността известният състезателен публицист Станимир Бакалов да се трансформира в правоприемник на Слави Трифонов.

Както медията ни писа, водещият на предаването по Евроком – „ Дискусионен клуб Спорт ” е главен кандидат да осъществя план, сходен на този на Дългия, откакто шоуменът разгласи, че няма да подписва контракт с bTV и " Шоуто на Слави " слиза от екран.



Станимир Бакалов е познато лице в тв средите и има голям късмет да наследи Слави

Сигурни източници на БЛИЦ в тв средите разкриха, че към този момент има диалози в напреднала фаза с Бакалов и той има голям късмет да стане водещ на вечерно шоу. Конкуренцията му ще бъде доста сериозна, само че той има няколко коза. Цялата спортна колегия ще застане зад него, тъй като Станимир има капацитетът да покаже нещо друго и рейтингово, което да притегля голяма зрителска публика.

Продуцентските компании, които желаят да създадат мощна продукция, търсят човек с опит, само че и със свежи хрумвания, а не изхабени и амортизирани водещи, до болежка писнали на феновете, като Къци Вапцаров и други. Най-логичното е шоуто да бъде предавано в часови пояс в 22:00 или 22:30 часа.

Станимир Бакалов дава отговор изцяло на характерностите, които търсят опитните продуценти. Той е в телевизионните среди цели 20 години, учил се е от най-хубавите, и за него няма секрети в тази пипкава материя. Медията ни научи, че той към този момент има подготвена визия по какъв начин да наподобява предаването и голям брой хрумвания за реализация.

Все още няма изясненост по коя от трите огромни малките екрани - Нова, bTV и Българска национална телевизия, ще бъде предавано възможното шоу. До края на лятото ще се разбере дали ще се състои сходен план и кой ще бъде водещ.

Източник: блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР