Все по-добре съм. Нещата се подобряват при мен. Всъщност преди

...
Коментари Харесай

Слави Ангелов: Поръчителите ги наказва животът, а не правосъдието />Реклама / Ads
Все по-добре съм. Нещата се усъвършенстват при мен. Всъщност преди много време на 24 години ми се случи нещо сходно. Една кола ме опустоши на автобусна спирка. Летях 10-15 метра, лекуването ми продължи повече от година.
Това сподели пребитият публицист Слави Ангелов по БТВ. Ето какво още изясни той:

Питах се за какво се случи на мен. Сега също започнаха да ми се въртят такива въпроси, само че към този момент зная, че ориста ми е такава. Трябва да минават през тествания и да се боря. Имах строшен крайник и фрактура на носа. Лечението на крайници ще продължи по-дълго. Работя и виждам тази история да отиде зад тила ми.

Не, няма по какъв начин да разпозная арестуваните. Видях първия нападател, който ме събаря, а другите идват по-късно. Този човек бе с маска. Действието се развиваше доста по-бързо. Липсата на правораздаване кара тези хора да правят тези дейности.

Много постоянно се случват разнообразни неща в незаконния свят и повода не е една, а няколко. Нека полицията и прокуратурата да си свършат работата. Хората, които са поръчали това нещо, са с невисок предел на толерантност и живеят в 90-те години, в предишното.

Задържани са физическите причинители. Омръзнало ми е ние да посочваме всякакви неща, дано страната да е на ход. А след това ние да ги разясняваме. В другите страни е по този начин, там функциите са вярно разпределени. Тези хора бяха ясни на ранен стадий. Целта беше да се събират качествени доказателства, с цел да се стигне до присъди. Надявам се, че това нещо ще се случи. Поръчителите ги санкционира животът, а не правораздаването.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР