Все по-често звезди, популярни личности или онлайн инфлуенсъри разкриват пороците,

...
Все по-често звезди, популярни личности или онлайн инфлуенсъри разкриват пороците,
Коментари Харесай

Стряскащият външен вид на Джесика Симпсън

Все по-често звезди, известни персони или онлайн инфлуенсъри разкриват пороците, с които са се преборили, с цел да дадат кураж на останалите хора да се оправят със своите. Един подобен образец е Джесика Симпсън.
 Джесика Симпсън, фамилните празници и околните ѝ връзки със своята сестра и майка
Семейната идилия на Джесика Симпсън

Кой е индивидът, който постоянно е до нея

43-годишната певица и бизнесдама разкри преди две години, че от 2017 година не е близвала алкохол. Певицата обаче реши да си пропомни тези тежки времена, до момента в който се е борила с алкохолизма, като споделия своя " неузнаваема " фотография, направена преди шест години - тъкмо преди звездата да вземе решение, че повече няма да пие.

Блондинката разгласява стряскащия кадър в стори в Instagram, показвайки на своите почитатели какъв брой зле е изглеждала, а и какъв брой очевидно потисната се е чувствала тогава.

43-годишната изпълнителка на шлагера " Take My Breath Away " показа фотографията, на която е без грим, много по-пълна и очевидно подпухнала, съпроводена с текста: " Преди 6 години ".

На въпросния кадър Джесика Симпсън въобще не наподобява на себе си. Неотдавна певицта и актриса показа, че е водила същинска борба със самата себе си, с цел да си върне светлината в живота и да победи вътрешния мрак. Тя призна, че се е борела за своето самоуважение с пронизваща изясненост.
 Джесика Симпсън е секси в изрязан бански на марката на Ким Кардашиян SKIMS
Колко секси е Джесика Симпсън по бански

Певицата още веднъж е откровена

" За да го направя, трябваше да спра да пия алкохол, тъй като той караше мозъка и сърцето ми да кръжат в една и съща посока и, почтено казано, бях изтощена. Исках да усещам болката, с цел да мога да я нося като почетен знак. Исках да пребивавам като водач и да прекъсна този циничен цикъл, с цел да продължа напред - в никакъв случай да не поглеждам обратно със страдание и скрупули за избор, който съм направила и бих направила през останалото време тук в този хубав свят. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР