Все по-често виждаме красиви и много романтични снимки на прекрасни

...
Все по-често виждаме красиви и много романтични снимки на прекрасни
Коментари Харесай

Хем ароматно, хем полезно – що е то? Ето и какви са полезните свойства

Все по-често виждаме красиви и доста сантиментални фотоси на прелестни девойки, които театралничат на фона на безкрайни лавандулови полета. Около всяко поле... сигурно има по няколко спрели коли, по две или три двойки, на разстояние, с цел да създадат по този начин мечтаната лавандулова фотосесия. 

Търпеливи мъже пък вършат какви ли не фотоси, единствено с цел да се харесат на нежните им половинки. Освен за хубав декор и прелестен мирис, лавандулата има доста потребни свойства, за които е добре да знаете.

Виж още:

Приложенията на лавандуловото етерично масло за удивително доста. Като начало то има мощно антибактериално деяние. 

Сушената лавандула е известна естествена опция на нафталина, без да съдържа токсични субстанции. Научо проучване е открило, че етеричното масло от лавандула е ефикасен инсектицид против ларвите на характерен тип молец, Напълнете дребни пликчета с изсушена лавандула и да ги сложете във вашия дрешник. Тези торбички ще ви свършат двойна услуга – ще предпазят облеклата от молци и в това време ще освежат с аромата си, споделя от

Направете си венец от клончета лавандула. Освен хубав, този венец ще обнови въздуха в дома ви с неповторимия си мирис. В ароматерапията лавандула се употребява за облекчение на тревога и стимулиране на настроението. Може да украсите която и да е стая със свежи клончета от лилавия шубрак и да го употребявате дълго време, до момента в който пръска релаксиращо благоухание. 

Дезинфекцирайте ръцете си с лавандуловото етерично масло. То има антибактериални свойства, които го вършат известна съставна част в доста органични и домашно приготвени дезинфектанти за ръце. Има доста предписания, които включват гел от алое вера и хамамелис, в допълнение към лавандулово масло. 

Виж още:

Вече споменахме за успокояващия резултат на лавандула, а най-хубавото място, където да се възползваме от него, е във ваната. Използвайте примес от розмарин и лавандулови соли за вана или просто накиснете клонки лавандула в топлата вода. Гарантираме несравним релакс и пълноценно възобновяване след банята. 

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР