Все по-често ни се струва, че между принц Хари и

...
Все по-често ни се струва, че между принц Хари и
Коментари Харесай

Принц Хари пак по петите на Уилям

Все по-често ни се коства, че сред принц Хари и принц Уилям се води някаква негласна конкуренция. Братята се оказваха едновременно в Лондон, само че по този начин и не се срещнаха. А скоро ще посетят едно и също място в Азия.

Още през май принц Уилям разгласи, че церемонията по раздаването на основаните от него награди Earthshot тази година ще се състои в Сингапур. Престолонаследникът на Англия ще бъде там на 7 ноември 2023 година

Сега се оказва, че Хари също има планувано значимо събитие в Сингапур. 38-годишният принц ще взе участие в годишните поло надпревари Sentebale ISPS Handa Polo Cup на 12 август. Той ще се състезава в тима Royal Salute Sentebale, чийто капитан е неговият добър другар Начо Фигерас.
 Снимка 628342
Източник: GettyImages

Sentebale е организация, която Хари основава през 2006 година дружно с принца на Лесото, като задачата й е да подкрепя децата в Африка, наранени от беднотия, неравноправие ХИВ/СПИН, а от 2020 година - и от Covid-19.

" Годишната купа по поло е основна за подсигуряването на работата на Sentebale ", споделя Хари. " Средствата, които ще съберем тази година, ще подкрепят програмата Clubs and Camps, която обезпечава интензивна психосоциална поддръжка на младежите, които живеят с ХИВ. "

Преди да дойде в Сингапур обаче, принц Хари има и друга спирка в Азия. На 9 август той ще е в Токио още веднъж с Фигерас. Двамата ще вземат присъединяване в срещата ISPS Sports Values, която сплотява спорта и филантропията, пишат People.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР