Все по-честа практика е съчетаването на полезното с приятното във

...
Все по-честа практика е съчетаването на полезното с приятното във
Коментари Харесай

Шопинг екскурзията до Италия излиза много по-евтино от тази в България

Все по-честа процедура е съчетаването на потребното с приятното във тип на шопинг екскурзия до Италия. Намаленията на лятната стока там са лавинообразни, а цените - алегорични. Същото важи и за миналогодишните сбирки на облекла и обувки на всички марки. Най-евтино е в дребните шопинг селца, основани единствено с цел да посрещат клиенти от цяла Европа. Дори с парите, вложени за пътуването, сметката отново излиза доста по-тънка, написа " Марица ".

Най-близкото комерсиално село е Палманова Аутлет до Триест. Отстъпките в над 90-те магазина са освен сезонни. Принципът на тези места е да оферират всички свои артикули на цени с 30 до 70 % от постоянните им през цялата година. Ако се прибавят и пониженията в края на лятото, тогава е ясно за какво всяка година Палманова притегля хиляди европейци. Паркингът там е безвъзмезден, което също резервира няколко банкноти в портмонето.

Най-бързият маршрут е България-Сърбия-Хърватска-Словения, в случай че се пътува по суша. Отнема към 12 часа шофиране. В хотелите и къщите за посетители в местата за настаняване в близост се намират двойни стаи от 80 до 125 лв..

В градчета като Палманова Аутлет едни качествени дънки могат да костват най-много 45 евро съгласно офертите на формалните уеб сайтове. Къси панталони пък костват до 30 евро. Тениски се разпродават по 3 броя за 6 евро.

Привлекателни са офертите и за обувки. Летните сбирки на марки като " Адидас " са паднали до 30 евро за чифт. Друг акцент в разпродажбите са миналогодишните есенни сбирки обувки. Спортните марки ги разпродават на цени от 19 евро преди зареждането на новата стока.

Разликата сред шопинг екскурзията до Италия и обикалянето по магазините в България не е единствено в цените. На места като аутлет селцата важат единни правила за всички магазини. Липсва основното " до " в офертите. У нас пониженията са " до 70 % ", само че действително са към 20-30. Там в случай че понижението е на лятна стока, то цялата се продават с еднакъв % рабат от цената.

Другата огромна разлика е, че в този вид селца се предлага карта за отстъпка. Тя още веднъж смъква цената с 10 %, в случай че се направи покупка над избрана сума - 100 или 150 евро.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР