Все още сте сами и се чудите защо не срещате

...
Все още сте сами и се чудите защо не срещате
Коментари Харесай

10 неща, които помагат да изберем правилния партньор

Все още сте сами и се чудите за какво не срещате подобаващия мъж, който да ви накара да забравите всички преди него? Или пък сте в следващата нещастна връзка и се чудите за какво все на вас се случва това?

Има 10 неща, които ще ви оказват помощ да откриете къде грешите и напълно скоро да откриете любовта, която заслужавате. Ето кои са те:

Не се опасявайте
Много постоянно хората се обричат на злощастие от боязън. Страх от самотата. Много са случаите, в които някой остава в една връзка, единствено тъй като не желае да остане самичък. Не са малко и случаите, в които някоя жена се впуска в съществени връзки с несъответствуващ мъж заради същата причина. Психолозите са безапелационни, че е по-добре да сте сами и да изчакате верния за вас сътрудник, в сравнение с да сте нещастни с несъответствуващ човек, защото вземането на решения от боязън води до комплициране, тревога и общо възприятие на незадоволство.

Не започвайте бързо сериозна връзка
Бъдете деликатни, когато решите да се впуснете в една по-сериозна връзка, малко откакто сте почнали да се виждате с даден мъж. Вие към момента не познавате индивида против вас, с цел да сте сигурни, че можете да инвестирате повече в тези връзки. С течение на времето, ще разберете неща, които ще ви покажат дали в действителност сте съвместими. Ако сте заложили доста на връзката ви и най-после се случи по този начин, че двамата не си пасвате изобщо, вие ще сте тези, които са засегнати и огорчени.

 love-1

Давайте късмет на хората
Ако всякога заделяхте по един лев, когато някоя другарка ви каже, че няма да излиза с някого, тъй като не е нейн вид, несъмнено в този момент щяхте да сте милионерка. Психолозите са безапелационни, че би трябвало да даваме късмет на хората, тъй като доста постоянно се случва по този начин, че започваме да се усещаме привлечени към някого, едвам откакто го опознаем, тъй като може първото усещане да ви е подвело. Може той да не е толкоз лекомислен, колкото наподобява, а това би станало ясно чак след един диалог. Сексуалната химия също може да се появи на по-късен стадий.

Изхвърлете листата си
Нека си го признаем, доста дами имат дълъг лист, съдържащ качествата, които би трябвало да има идеалния мъж. Ако следвате този набор от критерии, е доста допустимо да пропуснете много подобаващи за вас сътрудници. Едно е ясно, съвсем невероятно е да се откри идеалния мъж, който да извърши всичките ви условия. Затова вместо да си стоите у дома и да чакате принца на бял кон, дайте късмет на симпатичното момче, което ви предложения на среща последния път.

Търсете качествата на положителното партньорство

Когато желаете да имате връзка, търсете у колегата си качествата, които оказват помощ да се построи една постоянна основа на положителното партньорство. Това са емпатия, честност, почтеност, надеждност, добрина и прочувствена благотворителност. Нека те да са водещите в връзките ви с даден мъж, а не какви очи има и какъв брой ужасно се целува. Разбира се, няма да е неприятно и това да ви харесва, както и да имате много сходни ползи, само че въпреки всичко не забравяйте, че заслужавате най-хубавото.

Нека пристрастеността да не е водеща
Хората имат податливост да се примирят с доста нелепости, които индивидът до тях прави, единствено тъй като са привлечени от него. Не позволявайте пристрастеността да господства над вас и да е в основата на вашите връзки. Не отхвърляйте този съвет с лека ръка, защото проучванията демонстрират, че хората всеобщо пристъпват своите правила, когато изпитват неустоима пристрастеност към някого.

 love-2

Не се съобразявайте с него
И тук не става дума да вършиме взаимни отстъпки, тъй като те са наложителни във всяка една връзка (но да са двустранни). Тук става дума за това да определяте всяка минута от живота си по отношение на графика и желанията на индивида до вас. Ако се хващате, че решавате дали да се видите с някоя другарка, едвам откакто знаете дали ще се видите с него или просто определяте всичките си задължения по този начин, както той желае, очевидно към този момент сте попаднали в клопката на прочувствената взаимозависимост. Спрете се в точния момент и започнете да мислите и за себе си. И в никакъв случай не забравяйте, че в една връзка вие и вашето благополучие сте най-важните. Защото в случай че вие сте щастливи и задоволени, това ще се отразява и на връзките ви с колегата.

Бъдете с някого, с който сте 100% себе си

Този съвет може да звучи като следващото факсимиле, само че е доста правилно факсимиле. Когато сте изцяло себе си около индивида до вас и имате спокойствието да казвате и вършиме всичко, което поискате, то вие сте в една хармонична и щастлива връзка. Защото в живота е доста мъчно да намерите място, където да се чувствате на 100% себе си, и точно връзката ви би трябвало да бъде това безвредно и комфортно място, където да не се постанова да слагате маска.

На чакайте смяната

Не оставайте в една връзка, чакайки нещо да се промени. Вие сте тези, които би трябвало да бъдат тази смяна. Ако сте сигурни, че връзките ви с мъжа до вас са обречени или не са това, което желаете, то най-добре е да се разделите с него. Защото в противоположен случай няма да имате опцията да срещнете верния за вас човек. Бъдете наясно със себе си и с това какво желаете и направете първата крачка към огромната смяна. Щастието ви зависи единствено от вас.

Забавлявайте се
Колкото по-малко се напрягате поради ежедневните проблеми, толкоз по-щастливи и спокойни ще сте със самите себе си. А това ще се отразява и на всичко около вас. Усмихвайки се на света, вие ще притегляте единствено позитивна сила и хора, които ще ви карат да се чувствате добре. Включително и страхотния мъж, за който мечтаете.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР