Все още няма следа от извършителите на въоръжения грабеж в

...
Все още няма следа от извършителите на въоръжения грабеж в
Коментари Харесай

Трети ден няма следа от извършителите на въоръжения грабеж в Благоевград

Все още няма диря от причинителите на въоръжения обир в Благоевград. Те не престават да се търсят. Няма и официална информация за това в какъв размер е откраднатата сума.

Простреляният охранител продължава да е в тежко положение. Той е настанен във Военномедицинска академия в София. Според криминалиста Иван Савов ще останат доста незнайни към закононарушението.

 

Имайте поради, че същинската сума пари едва ли ще бъде оповестена какъв брой е, тъй като за жалост охранителните компании неведнъж заобикалят разпоредбите и транспортират по-големи суми от това, което е оповестеното и това, което е застраховано като сума. В случая единият охранител си е извършил отговорностите, най-вероятно е оказал съпротива и по тази причина е бил ранен. По отношение на автомобила – той е опожарен на, по този начин да се каже, автомагистралата за бягство от София, остарелия път за Перник. И за мен да – това е 100% автомобилът, с който са избягали – няма нищо инцидентно, няма какво да се лъжем ", съобщи криминалистът пред NOVA.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР