Все още няма резултат от издирването на двамата рибари, информира

...
Все още няма резултат от издирването на двамата рибари, информира
Коментари Харесай

Кметът на Бургас: Все още няма резултат от издирването на двамата рибари

Все още няма резултат от издирването на двамата риболовци, осведоми кметът на Бургас Димитър Николов. Той заяви, че е обследвано езерото " Мандра " с термо камера от пет разнообразни и отдалечени една от друга точки.

 Издирват двама изчезнали от неделя риболовци в бургаско езеро Виж още

" Кадрите са ясни, само че за жалост без резултат досега ", добави кметът. Нощната интервенция по издирването на двамата риболовци продължи близо три часа. С дрон с термовизионна камера е обследвана площта на езерото, както във водата, по този начин и към крайбрежията му. В нощното търсене са взели участие екипи на общината, Изпълнителната организация по риболовство и аквакултури и полицията, заяви Българска телеграфна агенция.

Вчера от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи оповестиха, че в езерото се търсят двама мъже. Те влезнали във водите му с гумена лодка на 27 ноември към 23:00 ч.

Рибарите, които се търсят, са 44-годишният Ивелин Тодоров от Средец и 47-годишният Петър Петров от Бургас.

Тази заран при подобаващи метеорологични условия издирвателните мероприятия ще продължат с начален час 10:00 ч. и събирателен пункт дигата за село Твърдица.

В случай на опция от локалната полиция приканват в оперативно-издирвателните действия да се включат и доброволци с лодки, оборудвани със избавителни жилетки, които да поддържат образувания екип с жива мощ по вода.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР