Все още никой не се е свързал с близките на

...
Все още никой не се е свързал с близките на
Коментари Харесай

Седмица след отвличането ни вест, ни кост от Адриан! Нови версии набират сила

Все още никой не се е свързал с околните на отвлечения Адриан Златков с искане за откуп. Това разкриха източници от прокуратурата и полицията, оповестява " Труд ". 25-годишният наследник на началник на огромна автокъща изчезна безследно предходната сряда в софийското село Герман.

Следите му се губят на път за работа. Автомобилът му “Мерцедес” бе открит на метри от вкъщи му с отворени порти, а в него били документите и мобилния телефон на младия мъж. Същия ден във вилната зона на Панчарево бе открита опожарена “Шкода Фабия”, с която се допуска, че е бил похитен Адриан.

При огледа на мястото на палежа бе открита част от полицейски буркан. Вероятно похитителите са подмамили жертвата си, че са служители на реда. Службите ревизират версия, че в отвличането може да са забъркани остатъци от бандата “Наглите”, които не са били хванати и наказани при разбиването на групата.

Според друга версия пък в дъното на закононарушението стоят точно доближени на фамилията. Те може да са завидели на охолния живот на фамилията и да са поискали парче от пая. Остава мистерия обаче какво се е объркало и към този момент толкоз дни няма ни новина, ни кост от изчезналия Адриан.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР