Все още не съм говорим с Йорданка Фандъкова, но мисля

...
Все още не съм говорим с Йорданка Фандъкова, но мисля
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Мисля на тези избори да вкараме Йорданка Фандъкова на първо място като депутат

" Все още не съм приказваме с Йорданка Фандъкова, само че мисля на тези избори да я вкараме преди всичко като народен представител ", това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща със симпатизанти в столицата.

Борисов похвали Фандъкова за работата ѝ като столичен кмет през годините.

" Затова считаме този път Йорданка Фандъкова да бъде претендент за народен представител. Тя свърши голяма работа за София, която - за жалост, доста бързо се не помни. Днес общински съветници от " Промяната " пият, карат, вършат произшествия, че и от горната страна на всичко се заяждат с служителите на реда ", добави водачът на ГЕРБ.

" Старали сме се постоянно да бъдем рационални ", добави още той.

" И като всички избори и тези са значими. Трябва да имаме 4-5 изведени целта, по тази причина ще усилим юридическото лоби в Народното събрание, ще вкараме наши положителни адвокати, тъй като това е доста значимо - да създадем по-справедлива системата. Юристите би трябвало да могат да обяснят по какъв начин работи системата и по какъв начин да се усъвършенства ", сподели още Борисов.

" В сферата на строителството не може да обещаем нищо, тъй като парите ги нямаме. Парите изчезнаха ", сподели той. 

" Относно сферата на сигурността и земеделието, това е нещо, което е по-лесно да обещаем, тъй като са главните задължения на Европейската национална партия. Нашият претендент Урсула фон дер Лайен - уважението към ГЕРБ, към нас, освен че ще ни посети, само че и в нейния щаб е Деница Желева, моят шеф кабинет ", добави още Бойко Борисов. 

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР