Все още не мога да преживея шока от това, което

...
Все още не мога да преживея шока от това, което
Коментари Харесай

Съпругата на арестувания лекар през сълзи: Не мога да преживея шока!

Все още не мога да преживея шока от това, което се случи. Това съобщи Жулиета Димитрова, брачна половинка на арестувания за убийството на крадеца Жоро Джевизов доктор Иван Димитров. Жената през днешния ден пристигна на митинга, проведен пред Второ районно ръководство на полицията в поддръжка на брачна половинка й. Придружаваше я кръстникът на едната от дъщерите й Митю Митев. На мястото се събраха близо 200 души, които скандираха " Свобода! Свобода! ".
"Откакто се случи това, апартаментът ни е запечатан, не можем да влезем даже да си вземем персонални движимости. С децата сме се подслонили при родителите ми ", сподели Жулиета пред "Марица ". Все още тя не е съумяла да се види със арестувания си брачен партньор, който е в ареста. Досега семейсвото й било обирано от крадци три пъти, само че никой не е бил арестуван за закононарушенията, сподели още Жулиета Димитрова.

Жената отхвърли да разяснява случая от нощта против петък, като изясни, че по случая се води следствие. Тя изрече своята признателност на всички хора, пристигнали на митинга да поддържат мъжа й.

"Видях какъв брой хора са пристигнали. Всички съседи, които срещнах, ме прегърнаха и ми демонстрираха съпричастност и ме поддържаха ", сподели през сълзи Жулиета Димитрова.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР