Все още не е ясно какво точно се е случило

...
Все още не е ясно какво точно се е случило
Коментари Харесай

Трайчо Трайков настоя казусът с Борисовата градина да не се замита под килима

Все още не е ясно какво тъкмо се е случило и по какъв начин е позволена тежката техника - това съобщи в " Денят стартира " кметът на регион " Средец " Трайчо Трайков  Трайчо Трайков Трайчо Трайков е някогашен министър на стопанската система, енергетиката и туризма в държавното управление на Бойко във връзка откритата противозаконна сеч в някогашната къпалня " Мария Луиза " в Борисовата градина.

Трайков отхвърли изказвания на общински съветници в Столичния общински съвет, че влизането на тежка техника е станало след позволение на регион " Средец ".

По думите му това би било рисково и невалидно, защото би трябвало да има специалисти от региона с тях. Имам уверението от председателя на Столичния общински съвет, че ще се организира диалог сред всички, които имат достъп до парка. Нямаме пълномощия към регулирането на достъпа до парка.

Настоя въпросът да не се замита под килима, значимо е какво следва оттук-нататък. Това за мен е закононарушение, не съм видял към момента всички подхванати стъпки в юридическа тенденция, за мене е притеснително, че сътрудниците от Столичната община също не знаят какво става.

Трайчо Трайков  Трайчо Трайков Трайчо Трайков е някогашен министър на стопанската система, енергетиката и туризма в държавното управление на Бойко прикани в последна сметка още веднъж да бъде залесена тази част от парка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР