Все още не е отшумяла вълната от недоволство и критика

...
Все още не е отшумяла вълната от недоволство и критика
Коментари Харесай

Пореден удар: Тото отново беше безмилостно нападнат за видеоклип

Все още не е отшумяла вълната от неодобрение и рецензия към Тото поради подкаста, в който той се смее, до момента в който слуша бруталната история на Тити Папазов по какъв начин остригал някогашна обич след невярност от нейна страна, а към този момент понася нов удар от обществеността. 

Рапърът, който по лично убеждение скри всичките си епизоди от подкаста " При Тото " след безчет рецензии и докладвания от страна на потребителите в мрежата, разгласява видео, в който завоалирано показа, че се усеща като жертва на " Кенсъл " културата. 
                             

В късия клип той разяснява какво съставлява този термин, до момента в който е облечен в затворнически облекла и е в килия. Въпреки че видеото беше оповестено в късните вечерни часове, безусловно минути след премиерата в мрежата заваляха мнения от неодобрение и обвинявания в плагиатство. Които уви - оказаха се напълно точни.

 

Клипът му е напълно заимствуван от оповестеният преди повече от година - How Cancel Culture Destroyed an Entire Generation. От цели фрагменти, сюжет и основни реплики, до образни резултати, цветове и монтаж.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР