Все още като чуя това обръщение "правосъден министър" към мен

...
Все още като чуя това обръщение "правосъден министър" към мен
Коментари Харесай

Данаил Кирилов: Като чуя, че съм правосъден министър и се шокирам


Все още като чуя това послание "правосъден министър " към мен и се скандализирам. Истината е, че одобрявах с огромна обич работата, която вършех в Народното събрание. Преходът основава и вътрешно напрежение. Все отново съм имал опция да покажа административен опит, заради което считам, че това не е ново предизвикателство, само че все пак си е съществено. Това съобщи в утринния блок на bTV новият правосъден министър Данаил Кирилов.

,,Смятам, че при всички положения съм имал право на избор дали да приема длъжността. С оглед на обстановката имаше процедура по номинации, имаше и други разновидности, като да вземем за пример да се подходи с вътрешно заменяне, т.е. сегашният зам.-министър на правораздаването да стане министър. Посочиха мен, тъй че аз одобрявам мандата като тежко и съществено възлагане. Длъжен съм да дам всичко от себе си'', изясни за назначението си Кирилов.

,,Не следва да има никакво подозрение по отношение на моята връзка с премиера и с партията. Приел съм идеята и съм приел да бъда един от бойците и специалистите на ГЕРБ. Истината е, че когато през 2005 година при частичните избори Борисов бе определен за кмет на столицата, всичко в общината се промени, настъпи бистрота. В общи линии тогава прозрях истината за ГЕРБ. По това време имах известни конфликти с Българска социалистическа партия и те имаха проблеми с моята позиция, защото тя не беше комфортна за групата по един или различен метод. Постоянно бях изолиран от тях. А аз постоянно съм бил политически правилен в политическата битка и постоянно съм се борил за качеството на законодателството'', разяснява още Данаил Кирилов.

,,В абсурда с жилищата няма законов проблем, само че има честен подобен. Моралният е предвид на обстановката. Ако беше обявено преди за тези парцели, щеше да се отстрани опцията от тези спекулации. Но това е просто скандал, а не правни факти'', приключи правосъдният министър.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР