Все още директорът на НОИ-Враца Иван Грозданов е бил привикан

...
Все още директорът на НОИ-Враца Иван Грозданов е бил привикан
Коментари Харесай

Ефектът BulNews! Иван Грозданов привикан в София, дава писмени обяснения по скандалите в НОИ-Враца

Все още шефът на НОИ-Враца Иван Грозданов е бил привикан в София, научи организация BulNews.
Поводът за тази реакция на шефа на осигурителния институт Ивайло Иванов са изявленията в медията ни за кулинарните оргии, които се провеждат от години в постройката на институцията във Враца.



Още след първата публикация „ Вечната Амбър “ измежду шефовете в града под Околчица получил разпореждане незабавно да замине за столицата. Пред началниците Иван Грозданов се опитал да омаловажи абсурда, само че откакто не съумял да прозвучи безапелационно, бил заставен да даде писмени пояснения.
Това деяние е извънредно обидно за всеки районен шеф и нормално се прави преди налагането на съществено наказване. Дали ставащото в София е предвестител на рокади на институцията във Враца, не е ясно, само че не и изключено.
За дългогодишните порочни практики на Иван Грозданов са известени президентът Румен Радев и служебният министър председател Гълъб Донев.
Случайно или не, само че измененията в локалната конструкция на Национален осигурителен институт към този момент са факт. Като за начало са оповестени състезания за 2 свободни позиции и е прекомерно допустимо този развой да има бъдеще.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР