Всъщност, по принцип, това е кулминацията на режима на Путин.

...
Всъщност, по принцип, това е кулминацията на режима на Путин.
Коментари Харесай

Подоляк за присъдата на Навални: Путин като страхливец унижава противниците си

" Всъщност, по принцип, това е кулминационната точка на режима на Путин. Еволюционно той потегли по този път, той в действителност харесва такива канибалски фрази. Искаме да имаме време да развалим всички от това дъно ". 

Така коментира съветникът на ръководителя на канцеларията на президента на Украйна Михайло Подоляк делото против известния съветски опозиционер, оповестява УНИАН. 

Припомняме, че в петък съд в Русия осъди опозиционера рецензия на Кремъл на 19 години затвор. Присъда за екстремизъм получи и Даниел Холодни, ефирен механик, работещ за канала му в YouTube. 

Подоляк призова руснаците да стачкуват след тези присъди. 

Подоляк означи, че Путин, като доста нерешителен човек, сигурно харесва унижението на съперниците.

" Нещо повече, унижението е демонстративно и показателно. Тези присъди са тъкмо такова оскърбление съгласно него. Несъмнено в Русия хората, които са получили 25-годишни или 19-годишни присъди, ще имат опция да получат обезщетение от тези хора, издавал тези присъди или взел участие в организирането на тези процеси. За страдание през днешния ден тези присъди са се трансформирали в рутина, много за несъществуващи закононарушения от протестен вид. За страдание към този момент съветското общество не е готово да реагира съответно на тези присъди ", сподели Подоляк.

Той призова да се поддържат въоръжените митинги в районите на Руската федерация.

" Силовите митинги, които видяхме с вас в региона на Курск, Брянск и Белгород, са нужни. Не виждам никакви дейности, когато излизате, да речем, пацифисти. Сега прекосяваме към построяването на съветското общество, когато държите хубави плакати против войната, те не работят в днешна Русия Русия ще може да се върне към някаква вътрешна полемика не заради обстоятелството, че приказваме за това по какъв начин би трябвало да се държат цивилизованите хора, а заради обстоятелството че самата Русия ще употребява или условно ще получи ответна война на тяхна територия ", добави Подоляк.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР