Времето за преговаряне никога няма да им стигне, защото преговори

...
Времето за преговаряне никога няма да им стигне, защото преговори
Коментари Харесай

Проф. Пиргова: При президента Борисов и Пеевски ги няма. Отново показват, че Конституцията е някаква хартия

Времето за преговаряне в никакъв случай няма да им стигне, тъй като договаряния се водят за кадрови позиции, а те са изменчиви. Там желанията са доста, лобизмът е на макс, само че в един миг би трябвало да кажат " край ". Това разяснява политологът проф. Мария Пиргова в студиото на " Часът на избора " по телевизия " Евроком " по отношение на апела на двете най-големи обединения в Народното събрание, насочен към президента Румен Радев за " още малко време ".
Мисля, че те са се разбрали от лятото, когато са почнали първите 9 месеца. Поели са такава отговорност и пред външни фактори, съобщи още проф. Пиргова.
Ще продължат безкрайните разправии, които няма да свършат в този момент с договарянията за държавно управление. Тези търговии текат, виждаме понякога експлоадиране на водачите.
При президента Бойко Борисов и Пеевски ги няма. Отново демонстрират, че Конституцията е някакъв там документ, някаква хартия. Не чакам изненади. Правителство и следващи кавги, предсказа още политологът в студиото на " Часът на избора ".

Цялото видео вижте тук:

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР