Времето в Пловдив ще се застуди и след обяд и

...
Времето в Пловдив ще се застуди и след обяд и
Коментари Харесай

Дъждът се завръща в Пловдив, температурите падат

Времето в Пловдив ще се застуди и след обяд и вечерта се чакат валежи. Сутрешните температури ще бъдат сред 9 и 11 градуса, а следобедните няма да надвишават 18-19 градуса. Преваляванията ще продължат и през идващите дни. 
Прочетете още
Над цялата страна ще доминира облачно време, след обяд - с купеста и купесто-дъждовна облачност. На доста места ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици, в Югозападна България ще са интензивни и обилни по количество. Ще има условия за градушки. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток- югоизток. Минималните температури ще бъдат сред 5° и 10°, оптималните - сред 17° и 22°. В София минималната ще е към 7°, оптималната - към 17°. Атмосферното налягане ще бъде по-високо от междинното за май и ще остане без основна смяна.

Над планините ще бъде облачно с превалявания от дъжд, по най-високите елементи - от сняг, тук-там в масивите от Западна България ще са интензивни, обилни по количества и с гръмотевици. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от юг-югоизток. Максимална температура на височина 1200 метра към 9°, на 2000 метра - към 3°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна. След обяд основно в южните региони ще има превалявания от дъжд. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток. Ще е хладно с оптимални температури: 13°-15°. Температурата на морската вода е 13°-14°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР