Времето в Пловдив днес ще се заоблачи и температурите леко

...
Времето в Пловдив днес ще се заоблачи и температурите леко
Коментари Харесай

Температурите в Пловдив леко се понижават, максималните до 11 градуса

Времето в Пловдив през днешния ден ще се заоблачи и температурите леко ще се намалят. Минималните стойности ще са близки до нулата, като сутринта ни чакат от нула до два градуса. Следобед ще се затопли и оптималните температури ще доближат до 10-11 градуса. Вятърът в Пловдив ще е слаб, не се чакат и превалявания.

Облачността над цялата страна ще се усилва и ще е най-вече забележителна. На обособени места в Западна България ще превали дъжд, в планините - сняг. До обяд в низините и котловините в Южна България още веднъж ще има мъгли. През деня ще духа слаб, в източните региони до сдържан югозападен вятър. Минималните температури ще са сред минус 1° и 4°, в София - към 1°, оптималните - сред 11° и 16°, в София - към 12°. В регионите, в които мъглите ще са по-трайни дневните температури ще останат по-ниски 7°-10°. Атмосферното налягане ще се намалява и ще е по-ниско от междинното за месеца.

Над планините ще е най-вече облачно, само че единствено на обособени места, основно в масивите в Западна България ще превали сняг, под към 1500 метра - дъжд. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от запад - югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра - към 0°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, само че ще е без превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са 9°-13°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР