Времето ще покаже кога и как тя ще се състои,

...
Времето ще покаже кога и как тя ще се състои,
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Предстои лидерска среща ГЕРБ – ДПС

" Времето ще покаже по кое време и по какъв начин тя ще се състои ", посочи Карадайъ. " Мислим, че би трябвало да има държавно управление и това го повтаряме към този момент две години ", сподели в отговор на въпрос на спонтанен брифинг водачът на придвижването. " Правителство, подкрепено и с присъединяване на Движение за права и свободи като част от болшинството, което ще го излъчи, с цел да има непоклатимост и сигурност ", разясни Карадайъ.

Той счита, че преди всичко в страната е превъзмогването на тази политическа рецесия. " Това, което ни споделиха хората и преди, и след изборите, е че желаят да има държавно управление. Тази тематика е значима, тъй като през днешния ден необикновен проблем на хората са високите инфлация и цени, несигурността на работните места и несъответстващите приходи ", означи Карадайъ, представен от Българска телеграфна агенция.

По неговите думи България е изостанала от своите европейски съдружници и сътрудници в оперативните стратегии, Плана за възобновяване и резистентност, Стратегическия проект за земеделието и проектите за преход, които сега не действат. " Сега персоналният, персоналният и партийният нарцисизъм не правят никаква работа на хората ", заключи Карадайъ.

Той и ръкововодството на Движение за права и свободи бяха на обичайния митинг-събор край село Караманци, община Минерални бани. Празникът на селото е в памет на събитията от 10 май 1984 година, когато акцията по насилствена промяна на имената на българските турци среща отпор и опозиция в селото.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР