Времето ще бъде облачно и мъгливо. На много места, главно

...
Времето ще бъде облачно и мъгливо. На много места, главно
Коментари Харесай

Облачно и мъгливо време за последния работен ден от седмицата

Времето ще бъде облачно и мъгливо. На доста места, основно в Западна България, а вечерта и през нощта против петък и в централната част, ще има слаби превалявания , оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Ще духа слаб до сдържан изток-североизточен вятър. Атмосферното налягане едва ще се намали и след обяд ще бъде близо до междинното за месеца.

Минималните температури ще бъдат 2° и 7°, а оптималните - сред 6° и 11°. В София минимална температура към 3°, оптималната 6°.

Над Черноморието ще бъде облачно, само че съвсем без превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 7°-8°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде облачно и мъгливо, със слаби превалявания от сняг, под 1000-1200 метра от дъжд. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 3°, на 2000 метра - към минус 1°.

В петък ще доминира облачно време , тук-там с превалявания, най-вече слаби и най-вече от дъжд. Вятърът ще отслабне, в доста региони и ще стихне.

Температурите едва ще се намалят - минималните ще са сред 0° и 5°, а оптималните  - сред 5° и 10° . В събота облачността ще се задържи по-често забележителна, тук-там в Южна България към момента има нараснала възможност за слаби превалявания. Ще духа слаб до сдържан западен вятър. Дневните температури ще се покачат.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на  .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР