Времето настъпи. Днес ще бъде официалният старт на новата криптовалута

...
Времето настъпи. Днес ще бъде официалният старт на новата криптовалута
Коментари Харесай

Новата криптовалута AiDoge се листва днес – обещава печалби до над 100Х?

Времето настъпи. Днес ще бъде формалният старт на новата криптовалута AiDoge в една от водещите крипто тържища - MEXC.

AiDoge съставлява новаторски стартъп в Web3 пространството, комбиниращ AI и меме криптовалути. Токенът $AI ще бъде наличен за търговия от 11:00 часа българско време в платформата на MEXC.

Инвеститорите, които участваха в предварителната продажба на AiDoge , ще могат да заявят своите токени от същото време. AiDoge предлага неповторима платформа за генериране и шерване на мемета, задвижвана от изкуствен интелект.

Но дали капацитетът пред AiDoge е голям и какво следва? Именно това ще научим в тази публикация.

Какво считат анализаторите за AiDoge?

По мнение на анализаторите, $AI разполага с всички шансове за огромни облаги, някои даже плануват 100-кратен растеж. Популярният английски анализатор на предварителни крипто продажби, “Jacob Crypto Bury ” счита, че $AI може елементарно да стане идната криптовалута, която ще изригне като вулкан и има капацитет да усили цената си 100 пъти.

Инвеститорите, които желаят да се включат в плана, към момента имат опция да закупят токени $AI на стартовата цена от $0.0000336 през уеб страницата на AiDoge. Разбира се, стократните нараствания са по-скоро в областта на “ ”, в сравнение с в тази на “ ”, само че въпреки всичко не са доста криптовалутите, които могат да похвалят с сходно достижение.

AiDoge – най-перспективната AI-базирана меме криптовалута в света?

Предварителната продажба на AiDoge през 2023 година беше една от най-активните, като планът съумя да събере невероятните $14.9 милиона за броени седмици. Появи се в реномирани издания като Beincrypto, Yahoo! Finance и други крипто медии.

AiDoge освен комбинира интереса към изкуствения разсъдък и меме криптовалутите, само че и вкарва новото и вълнуващо разбиране “Meme-to-Earn ” (M2E). За разлика от огромна част от меме токените, които се появяват през последните седмици, токенът $AI предлага същинска ползваемост и е подсилен от легален, меродавен план с вълнуваща стратегия и употребяващ най-съвременните AI технологии.

AiDoge и AI-задвижваната платформа за генериране и гласоподаване за мемета

AiDoge е нова криптовалута , която се пробва да стои в пространството сред два новаторски свята – този на меме криптовалутите и този на изкуствения разсъдък. Към момента от екипа се   създава революционна нова обществена платформа, която разрешава на потребителите да генерират мемета, употребявайки най-новата генеративна AI технология на AiDoge.

Създателите на мемета ще могат разгласяват своето наличие на публичната стена и общността може да гласоподава за обичаните си творби. Платформата има вграден механизъм за промотиране на най-хубавите мемета и възнаграждава техните основатели с $AI токени.

Една от главните хрумвания зад това е меметата да станат доста по-разнообразни, като се дава късмет на разнообразни създатели да блеснат на сцената със своите забавни разбирания.  

$AI – Потенциал за пазарна капитализация от няколко милиарда?

Когато $AI се появи на тържищата със стартова цена от $0.0000336, това ще съставлява разрастване на пазарния капитал до $33.6 милиона поради общия брой токени – 1 милиард. Няколко фактора карат вложителите да тръпнат в очакване за стремглаво повишаване на цената.

Първият факт е това, което видяхме от Pepecoin. Миналия месец, Pepe краткотрайно доближи пазарна капитализация от $1.8 милиарда, макар че нямаше съответно приложение. Междувременно, Dogecoin и Shiba Inu, които също не оферират нищо друго с изключение на развлечение, имат пазарни капитали надлежно към $10 милиарда и $5 милиарда.

За разлика от тях, AiDoge се стреми да даде на своите консуматори опцията да основават изкуство, което ще бъде и финансово подплатено. Именно това е главната основна точка за всички, които търгуват $AI. Пазарът ще обхване освен вложителите, а и основателите на наличие, които сигурно ще желаят да капитализират концепциите си, което може да насърчи доста хора да закупят $AI токени, с цел да станат част от това съвременно придвижване.

Какви са РЕАЛНИТЕ шансове за триумф?

Шансовете за триумф на AiDoge са много обещаващи. Вероятността за 100% растеж е голяма, което го прави прелъстителен избор за всеки вложител. Възможността за 300% растеж също е добра, което надвишава упованията за общоприетите криптовалути.  

Дори и 500% растеж e в рационалните рамки, въпреки и да са по-рисковани. Възможността за 10-кратен растеж също е налице, макар че е в по-далечната вероятност.  

Има късмет за 100-кратен растеж – допустимо е, само че по-скоро е необикновено. Въпреки това, при такава динамична среда като тази на криптовалутите, нищо не може да се изключи изцяло. AiDoge съставлява вълнуваща опция за вложители, търсещи новаторски способи за диверсификация на портфейла си.

Заключение – AiDoge се е запътил към триумф и има всичко належащо да успее

AiDoge показва неповторим метод към вложението в криптовалути, като съчетава атрактивността на меме криптовалутите и вълнуващите благоприятни условия на изкуствения разсъдък.  

С това, новата криптовалута $AI има капацитет да притегли вниманието на разнородни вложители и да обезпечи обилни облаги, като в същото време се “разкрие ” и за основателите на наличие, които могат да завоюват от своето изкуство. Възможността за търговия на платформа като MEXC е значима стъпка, която би могла своеобразнно да “изстреля ” $AI към висините на финансовия триумф.  

Има огромни упования за бъдещия растеж на тази криптовалута, изключително с обещаващата пътна карта и капацитета за Meme-to-Earn (M2E). За вложителите, които търсят забавни и новаторски благоприятни условия, плана AiDoge би могъл да бъде съвършеното решение.

 


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР