Времето над Пловдив ще продължи да се затопля и днес

...
Времето над Пловдив ще продължи да се затопля и днес
Коментари Харесай

Топло и ясно време ни очаква днес в Пловдив

Времето над Пловдив ще продължи да се затопля и през днешния ден ще бъде слънчево и ясно. Минималните температури за града ще бъдат сред 0 и 2 градуса, а оптималните ще доближат до 12-13 градуса. Вятърът ще намалее до скорост от най-много 10км/ч.

Над страната сутранта ще е най-вече ясно. Северозападният вятър ще отслабне още и последователно ще се ориентира от югозапад, ще е слаб. На места в равнинната част от страната за малко ще се образува мъгла или ниска облачност. Минималните температури ще са сред минус 3° и 2°, в София към минус 2°. През деня ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър от югозапад. Максималните температури ще бъдат сред 9° и 14°, в София към 11°. Атмосферното налягане ще се намали и ще се приближи до междинното за месеца.

В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи преди обяд към момента мощен, север-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 8°, на 2000 метра – към 2°.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа слаб северозападен вятър, който към и след обяд ще се ориентира от запад-югозапад. Максималните температури ще са 8°-10°. Температурата на морската вода е към 6°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР