Времето, което потребителите на Facebook прекарват в сайта, е намаляло

...
Времето, което потребителите на Facebook прекарват в сайта, е намаляло
Коментари Харесай

Времето, прекарано във Facebook, е намаляло с 50 млн. часа дневно

Времето, което потребителите на Фейсбук прекарват в уеб страницата, е намаляло с 50 млн. часа дневно през последното тримесечие на 2017 г. Данни оповести създателят на мрежата Марк Зукърбърг.

Причината е, че още тогава лека-полека са почнали измененията, които бяха публично оповестени при започване на тази година, а точно - да се дава приоритет на постовете на другари и близки пред наличието на страници, медии и така нататък В съответния случай става дума за намаляване на " вайръл " видеата (клиповете, които стават доста популярни).

Зукърбърг не е угрижен от данни, даже счита, че те са нещо позитивно в дълготраен проект.  " Фокусирани сме върху това Фейсбук да не е единствено за развлечение, само че и да е нещо положително за обществото и за благоденствието на хората. Ще окуражаваме значимото другарство сред потребителите, вместо пасивното изразходване на наличие ", споделя той в изказване, представено от Mashable.
Към момента Фейсбук има 2,1 милиарда консуматори, като 1,4 милиарда души употребяват уеб страницата всеки ден. Спадът от 50 млн. часа дневно значи, че всеки консуматор е съкратил времето си в мрежата с по към 2 минути. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР