Времето, което беше дадено в аванс на това правителство изтече.

...
Времето, което беше дадено в аванс на това правителство изтече.
Коментари Харесай

Атанасова съгласна със Слави Трифонов, че агонията трябва да приключи

" Времето, което беше обещано в задатък на това държавно управление изтече. Трябва мъката да завърши. " Това съобщи пред БиТиВи депутатът от ГЕРБ Десислава Атананасова.

Работа на ръководещите е да обезпечат кворум сподели тя, визирайки в миналите дни. За да управляваш е нужно да имаш престиж и направена стратегия, добави Атанасова.

По думите й ръководещата тройна коалиция наподобява неуместно. " Христо Иванов и Атанас Атанасов борят путинизацията, застанали един до друг с Корнелия Нинова, която скочи против отзоваването на съветските дипломати. Предлагат за министър председател някогашния финансов министър Асен Василев, а предходния кабинет бе свален с избор на съмнение за неуспех в региона на финансите. ", съобщи Атанасова.

Тя бе безапелационна, че ГЕРБ няма да поддържат кабинета на Продължаваме промяната. Всичките 50 народни представители на партията ще гласоподават срещу. По думите й ГЕРБ са подготвени да ръководят, в случай че са първа политическа мощ. Изборите в Нова Загора демонстрират публичните настройки, добави тя.

Атанасова уточни, че ГЕРБ следват евроатлантически път. Приоритет за тях са еврозоната, Европейски Съюз и НАТО. Тя добави, че от партията са подготвени да вземат участие в коалиция с сътрудници, които също споделят тези хрумвания.
 ГЕРБ оповестиха за личност нон грата за кабинет всички от Политическа партия
ГЕРБ оповестиха за личност нон грата за кабинет всички от Политическа партия

Дончев се загрижи по какъв начин функционално необразован министър председател управлявал държавата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР