Времето днес ще бъде предимно слънчево. Временни увеличения на облачността

...
Времето днес ще бъде предимно слънчево. Временни увеличения на облачността
Коментари Харесай

Синоптиците са възхитени. Прогнозата за времето цъфти

Времето през днешния ден ще бъде най-вече слънчево. Временни нараствания на облачността ще има основно над планинските и крайните южни региони, само че ще е съвсем без превалявания. В утринните часове на обособени места в низините и котловините видимостта ще е понижена. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са сред 11° и 16°, в София - към 12°.

Над планините облачността ще бъде променлива, съвсем без превалявания. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад, след обяд - от югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 6°, на 2000 метра - към минус 1°.
-->
По Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад, след обяд ще се ориентира от юг-югоизток. Максималните температури ще са 12°-14°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

През идващите три дни ще има променлива облачност, по-значителна в четвъртък; вероятни са единствено изолирани незначителни валежи. Вятърът ще е от запад-югозапад, най-вече сдържан, в Дунавската низина и Източна България краткотрайно силен; стоплянето ще продължи и в четвъртък оптималните температури ще са сред 15° и 20°. В петък и събота ще остане топло и много прохладно, в Източна България югозападният вятър ще бъде мощен, а в Дунавската низина през първия ден за малко ще се смени със северозападен. Облачността ще е по-често забележителна, покачва се вероятността за превалявания. В неделя ще бъде най-вече облачно, с превалявания от дъжд, тук-там в югоизточните региони обилни. С превръщане напразно от северозапад, по-късно в източната половина от страната от изток-североизток, ще стартира да нахлува относително леден въздух.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР