Временно се затваря за движение улица „Басарбовска“От 13.6.2022 г. до

...
Временно се затваря за движение улица „Басарбовска“От 13.6.2022 г. до
Коментари Харесай

Ремонтът на ВиК мрежата затваря за движение улица Басарбовска

Временно се затваря за придвижване улица „ Басарбовска “

От 13.6.2022 година до 15.7.2022 година в това число се затваря за придвижване на МПС ул. „ Басарбовска “ – част от Републикански път II-501 Русе-Иваново-Бяла в кв. „ Средна кула “ в сектора от „ Стрелбище “ до бензиностанция „ Астра “, по отношение на осъществяването на обект: „ Реконструкция на ВиК мрежи в гр. Русе, Етап I – Реконструкция на канализационни и прилежащи водопроводи “, оповестиха от общината.

Движението на МПС ще се реализира по обходен маршрут, както следва:
В посока от гр. Русе към кварталите „ Средна кула “ и „ Долапите “ и с. Басарбово: по бул. „ Христо Ботев “ (път I-2 Русе-Разград), разклона при м-н „ Джъмбо “ по пътя от „ Джъмбо “ към кв. Средна кула и кв. „ Долапите “ и по път III-501 към с. Басарбово;В противоположна посока от с. Басарбово и кварталите „ Средна кула “ и „ Долапите “ ще се употребява същия маршрут;Автобусна линия №15 от градската транспортна скица ще се движи от кв. „ Средна кула “ през кв. „ Долапите “ по бул. „ България “ към пътен възел „ Охлюва “ и назад по същия маршрут;Междуселищна линия Русе-Басарбово от пътен възел „ Охлюва “ по бул. „ България “ до бул. „ Христо Ботев “ (път I-2 Русе-Разград), разклона при м-н „ Джъмбо “ по пътя от „ Джъмбо “ към кв. „ Средна кула “ и кв. „ Долапите “ и по път III-501 към с. Басарбово. В противоположна посока от пътен възел „ Охлюва “ линията ще се движи по ул. „ Николаевска “ и от там по маршрута си.
Призовават се водачите на МПС да съблюдават прецизно краткотрайната организация на придвижване и поставените пътни знаци и табели в горепосочения интервал.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР