Временният наставник на Лудогорец Станислав Генчев беше във видимо много

...
Временният наставник на Лудогорец Станислав Генчев беше във видимо много
Коментари Харесай

Генчев: Можеше по-рано да сме спокойни, но така е по-сладко

Временният ментор на Лудогорец Станислав Генчев беше във очевидно доста положително въодушевление след равенството 2:2 в гостуването на Марибор, което класира „ орлите “ в груповата фаза на Лига Европа. Специалистът също по този начин изненада всички, обявявайки, че възможният трансфер на Джоди Лукоки в Турция е пропаднал и той ще остане разградския клуб в краткосрочното бъдеще.

„ Всички сме удовлетворени, най-после потреперихме, само че в последна сметка постигнахме каквото желаеме. Можеше доста по-рано да си осигурим класирането, само че Лудогорец постоянно взе участие в луди мачове и през днешния ден не се различаваше “, съобщи Генчев.

„ Предпочитахме да изберем опитни играчи за мача. Имахме положително притежание над топката тъкмо заради тази причина, играчите има самочувствие, само че допуснахме неточности през второто полувреме. Можеда да реализираме погром, в случай че бяхме резервира самообладание, само че всичко е наред щом краят е прекрасен.

„ Марселиньо е доста класен състезател. Затова го избрах пред Битон, поради опитът. Той сподели тъкмо за какво беше определен за този дуел и ни оказа помощ извънредно доста “.

„ След 2:0 се получи леко разпределяне. Говорехме по тази причина на почивката, само че такава е душeвността на играчите. Трябва да работим върху тези неща. Класирането по този метод е по-сладък. Ако бяхме били с лекост, примерно с 3 или 4-0, нямаше да е същата страст “.

„ Първо би трябвало да забележим в каква група ще попаднем. Опонентите ще са по-добри от Марибор, по тази причина би трябвало и ние да сме по-добри във всички аспекти на нашата игра. Има диалози с разнообразни футболисти, само че няма нищо публично все още. Лукоки към момента е част от тима и няма да напуща “, приключи младият експерт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР