Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник репликира Луис ван

...
Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник репликира Луис ван
Коментари Харесай

Ралф Рангник репликира Ван Гаал заради това, че нарече Ман Юнайтед комерсиален клуб

Временният управител на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник репликира Луис ван Гаал, който съобщи, че това е " комерсиален клуб ". Германецът съобщи, че нидерландският му сътрудник е подписал контракт с Юнайтед преди време, макар че показва тази позиция. Ван Гаал предизвести треньора на Аякс Ерик загар Хаг да не поема Манчестър Юнайтед, като го прикани да избере футболен клуб вместо " комерсиален ".

" Луис е умел треньор и подписа контракт с Юнайтед преди няколко години. Той е трябвало да знае за това, още преди да се ангажира ", разяснява Рангник пред английските медии. Ван Гаал води " алените дяволи " сред 2014 и 2016 година, като в този интервал завоюва ФА Къп.

" Мисля, че футболът по целия свят и по-специално във Висшата лига, където всеки доста богат човек или компания може да си купи клуб, е комерсиален бизнес. Това е несъмнено ", добави Рангник. " Това, което мога да кажа за тези четири месеца, е, че това е клуб с огромни обичаи и с близки връзки с почитателите и с целия град и район ", сподели още Рангник.

" Последните няколко години не бяха толкоз сполучливи за клуба, колкото се чака, само че в случай че създадат верните избори, виждам ярко бъдеще за този клуб ", приключи Ралф Рангник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР