Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер беше изключително

...
Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер беше изключително
Коментари Харесай

Солскяер: Това беше класически Манчестър Юнайтед

Временният управител на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер беше извънредно благополучен след успеха с 3:1 над Арсенал в Лондон в дуел от четвъртия кръг на ФА Къп. Норвежецът приказва пред клубната телевизия в нараснало въодушевление, като не пропусна да благодари на почитателите, пропътували дистанцията от Манчестър до Лондон в петък вечер, с цел да поддържат отбора.
“Още един път ще могат да се насладят на противоположния път (б.р. Солскяер засяга успеха с 1:0 над Тотнъм на 13 януари). Тази вечер победихме един от любимците и в случай че желаеме да спечелим този шампионат ще имаме потребност от няколко фантастични представяния, а довечера беше едно от тях. Ще е хубаво в идващия кръг жребият да ни отреди да сме домакини”, разяснява Солскяер, който беше запитан за решението да остави Давид де Хеа отвън състава.
“Хубаво е да разполагаш с положителни играчи, само че е и също толкоз мъчно да ги оставяш отвън групата. Един управител обаче би трябвало да има доверие във всички играчи. Вторият и третият гол довечера бяха типичен за Манчестър Юнайтед след контраатаки. Напомниха ми доста други попадения, в това число и мое от 1997 година”, сподели още норвежецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР