Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик сподели, че е

...
Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик сподели, че е
Коментари Харесай

Карик нападна съдията: Несъществуваща дузпа

Временният управител на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик показа, че е останал отчаян от равенството на неговия отбор против Челси. Бившият халф добави, че е горделив от представянето на своите играчи. Той бе безапелационен, че дузпата, от която лондончани изравниха е несъществуваща.

“Всъщност съм отчаян от резултата. Когато си излязъл напред в мач като този, е разочароващо в последна сметка да ти лишават успеха. Гордея се с играчите и това, което демонстрираха през седмицата. Бяхме в сложна обстановка и опитахме да извлечем най-хубавото от нея. Дойдохме да спечелим този мач и в този момент имаме едно горчиво възприятие, разочаровани сме, не мога да излъжа “, съобщи англичанинът.

Manchester United interim manager Michael Carrick ‘disappointed’ after Chelsea draw, Roy Keane questions United’s recruitment into club | football news
— MrDonkey (@mrdonkeyNPO)
„ Въобще не мисля, че това бе дузпа. Те имаха доста удари по посока на вратата, като Де Хеа направи две спасявания, само че ние бяхме наясно през цялото време, че той ще би трябвало да направи тъкмо това “, продължи наставникът.

„ Разбира се, че желаеме да бъдем по-добри. Не искам да се унасям, само че считам, че се защитавахме добре и не мога да обвинявам момчетата. Положително е, че си тръгваме разочаровани след равенство”, приключи Карик.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР