Временният мениджър на Борнемут Джонатан Уудгейт ще остане начело на

...
Временният мениджър на Борнемут Джонатан Уудгейт ще остане начело на
Коментари Харесай

Борнемут се отказа от Анри и Виера, залага на бивш английски национал

Временният управител на Борнемут Джонатан Уудгейт ще остане отпред на тима края на сезона. Това решение е взето след усъвършенстване във формата след назначението му този месец, заяви от клубът.

Уудгейт размени Джейсън Тиндал, който беше уволнен след единствено седем месеца отпред и от този момент той записа три победи, тъждество и проваляне. Борнемут стана и единственият тим, който не е от Висшата лига и се класира за четвъртфиналите на ФА Къп.

"Представянето и резултатите на тима се усъвършенстваха под неговото управление и даже нашето проваляне в Куинс Парк Рейнджърс в събота беше игра, която заслужаваше по-добър резултат. С настъпването на решаваща част от сезона стабилността и яснотата са от първостепенно значение за всички в клуба. Имайки това поради, и откакто приключихме обстойно търсене на нов управител, имаме вяра, че Джонатан е най-хубавият претендент за управител на тима за последните 15 мача от сезона ", съобщи изпълнителният шеф на клуба Нийл Блейк.

Британските медии свързваха с поста при "черешките " две от легендите на Арсенал - Тиари Анри, който сега е отпред на Монреал, и Патрик Виера.. Уудгейт, който е някогашен национал на Англия, преди този момент работи в Мидълзбро за малко повече от година, преди да бъде уволнен през юни. Борнемут се стреми да се върне във Висшата лига, откакто изпадна през предишния сезон и сега е шести, заемайки последното място даващо право на присъединяване в плейофите.
Чемпиъншип 31 кръг, събота 20 февруари  КПР 2:1краен резулат  Борнемут
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР