Временния треньор на Спартак (Варна) Васил Петров сподели след победата

...
Временния треньор на Спартак (Варна) Васил Петров сподели след победата
Коментари Харесай

Васил Петров: Ние сме Спартак, имаме амбиции и трябва да побеждаваме всеки мач

Временния треньор на Спартак (Варна) Васил Петров показа след успеха с 2:0 над Марица (Пловдив), че е удовлетворен от показаното от своите футболисти в днешния мач. Под негово управление " соколите " реализираха две следващи победи.

" Има въодушевление в отбора. Както и след предишния мач споделям, че главно подчертаваме да свалим напрежението, тъй като има потребност от това. Да не се приказва на всички места и непрекъснато за победи и класиране. Смятам, че би трябвало да променим духа и колектива и по този начин всичко си идва на мястото. В отбранителен проект изглеждаме добре, въпреки че на тренировки подобряваме още неща. В нападателен проект през първото полувреме по-скоро не правехме това, което желаеме – да бъдем по-динамични, по-бързо да минава топката и може би там по-скоро би трябвало да се подчертава. Трябва да се работи доста по-бързо, да се подвига динамичността, с цел да може тимове, които се затварят добре по-бързо да преодоляваме защитните им линии и по-бързо да стигаме до тяхната врата.

Срещу „ Фратрия “ в шампионата за Купата на България в петък не би трябвало да подценяваме дуела, а тъкмо противоположното – да бъдем съществени. Ние сме „ Спартак “, имаме упоритости и би трябвало да побеждаваме всеки мач. Откакто съм в клуба изцяло съществено съм взел името „ Спартак “, както и предните години се хвърляме против всички. И за купата без значение с кого играем „ Спартак “ би трябвало да побеждава. А Втора лига е атрактивна, мъчно се играе, има разнообразни тимове с разнообразни стилове, постоянно има изненадващи резултати и мощни тимове. Това, което желая е да не се подчертава на домашен мачове и гостувания. Не би трябвало да се обременяват футболистите, когато гостуват, а тъкмо противоположното – нашият тим би трябвало да е нападателен, би трябвало да знае какво желае и какво би трябвало да се случва.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР