Временни мерки за ограничаване разпространението на COVID-19 се въвеждат в

...
Временни мерки за ограничаване разпространението на COVID-19 се въвеждат в
Коментари Харесай

Временни мерки за ограничаване разпространението на COVID-19 въвеждат в Монтана и Вършец

Временни ограничения за ограничение разпространяването на COVID-19 се вкарват в общините Монтана и Вършец, оповестиха от РЗИ-Монтана и община Вършец.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30305
Мерките на двете места ще важат до 6 февруари. В двете селища се не разрешава на учениците под 18 години да посещават кафенета и места за забавление след 20:00 часа без придружител- родител или аставник. В община Монтана се не разрешава провеждането на фестивали и събори.

В община Вършец се затварят фитнес-залите, стопира се работата на Центъра за поддръжка на личностно развиване и се не разрешава провеждането на всеобщи мероприятия.

В община Монтана общата заболеваемост на 100 000 души е към 1900, а в община Вършец - към 1600, добавя Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30305  Южна Корея заяви за рекорден брой случаи на заразяване с ковид Южна Корея заяви за рекорден брой случаи на заразяване с ковид  Рекорден брой новозаразени с COVID-19 в Турция Рекорден брой новозаразени с COVID-19 в Турция  3-годишно дете с COVID-19 умря 3-годишно дете с COVID-19 почина
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР