Временна организация на движение ще бъде въведена в два участъка

...
Временна организация на движение ще бъде въведена в два участъка
Коментари Харесай

Временна организация на движение във Варна заради ремонта на бул. Левски

Временна организация на придвижване ще бъде въведена в два сектора по ул. „ Ян Палах “ поради ремонта на бул. Васил Левски ” във Варна. През идната седмица стартират строителните действия за построяването на пътния сектор от ул. „ Подвис “ до ул. „ Зюмбюл “, а организацията за прекосяване ще е на два стадия.

Варна

При първия, лентите за придвижване в двете направления по булеварда ще останат съвсем без смяна - две ленти в посока ул. “Прилеп “ и една лента в посока „ Златни пясъци “. Движението към ул. “Брегалница “ ще е затворено заради построяването на тръбопровод, а по-късно и на новото пътно платно.

При втория стадий придвижването ще се трансферира в построения сектор на булеварда, като разминаването ще е с по една лента в посока. Участъкът е с дължина 300 метра, след което ще се влива в съществуващото пътно платно. Подходът към ул. “Брегалница “ ще бъде пресечен до привършване на строителството в сектора. Маршрутите, както и спирките на градския превоз, остават непроменени за времето на строителните действия в този сектор.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР