Време на съзерцание и хармония. Денят е един вид огледало,

...
Време на съзерцание и хармония. Денят е един вид огледало,
Коментари Харесай

Лъвове, денят е страхотен. Водолеи, направете си кратко пътуване

Време на съзерцаване и естетика. Денят е един тип " огледало ", тъй като през този интервал можете да видите себе си и дейностите си извън. Всичко, което обкръжава човек в този момент, е отражение на неговия вътрешен свят.

Овен – Сегашната планетарна конюнктура предлага доста благоприятни условия да подобрите живота си, в случай че гледате към по-далечното бъдеще. Трябва да се концентрирайте върху задачите, които би трябвало да постигнете и този уикенд може да бъде съвършен да обмислите всичко, без да предприемате дейности. Същото важи и за любовта.

Телец – Интуицията ви е доста мощна! Инстинктът ви води в вярната посока. Вашите стратегически умения ще ви оказват помощ да получите това, което желаете. Не компрометирайте възможностите си, като насилвате нещата.

Близнаци – Днес ще се много изтощени и това ще си проличава, защото ви е мъчно да вършиме обикновени неща. Погрижете се първо за себе си и по-късно се занимавайте със отговорностите си. Някои неспешни неща могат да бъдат отсрочени.

Рак – Може да имате доста разлики и недоразумения с някои хора, което не носи позитивни страсти в живота. Това ще ви накара да се чувствате много изолирани и да страдате от липса на схващане от другите. Ситуацията не е удобна най-малко към този момент.

Лъв – Отлично време за всички вас. Вие сте във фаза на разширение, в която контактите, пътуванията, придвижванията, известията в действителност имат огромно значение и по тази причина би трябвало да ги употребявате.

Дева – Ще бъдете изключително съответни, надеждни, решени да извършите това, което сте възнамерявали Приятен уикенд, с цел да бъдете с индивида, който обичате, даже и да не сте в супер сантиментална фаза за момента.

Везни – Луната е във вашия знак, тъй че стартирате още веднъж с нова сила, с нов план или концепция и с повече убеденост. Кой знае, може този уикенд да съумеете да намерите решение на проблем, който ви преследва, само че и на равнище персонален живот можете да подобрите нещо.

Скорпион – Уикендът е добър за вас, даже в случай че Луната е в дванайсетия ви дом и не е безусловно потребна за предприемане на стъпки напред. Ако сте сами, огледайте се, тъй като в случай че излизате, в действителност е евентуално да се запознаете с някого.

Стрелец – Звездите в действителност благоприятстват срещите и влюбванията и то сериозните, а освен тези, основани на просто физическо привличане. Но за задачата би трябвало да излизате, да ходите тук-там, които са разнообразни от нормалните, в противоположен случай монотонността ще доминира и няма да можете да извършите нищо.

Козирог – Може би ще се чувствате малко раздразнени от избрани неща, които не наподобяват по този начин, както би трябвало да са. Дори на физическо равнище ще се чувствате бавни, нестимулирани, съвсем до степен на хронична отмалялост.

Водолей – Неделя е ден, в който да организирате пътешестване отвън града, било със фамилията, другари или обичан човек. Опитайте се да не бъдете прекомерно тъжни, в случай че някакво събитие ви разстрои. Ами любовта е, която може да бъде вашият оазис, където да живеете и да намерите успокоение и наслада от живота.

Риби – Със сигурност може да се каже, че не е интервал, в който новините ще падат от небето, а ще бъде ден прекомерно еднообразен и без никакви разтърсвания. Време е за първокласен детокс на тялото, който ще ви върне силата.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР