Време е за равносметка. Водих в два избирателни района -

...
Време е за равносметка. Водих в два избирателни района -
Коментари Харесай

Антоанета Цонева: Няма да съм депутат, но има много работа за вършене за ДБ


Време е за равносметка. Водих в два изборни региона - Пазарджик и София-област.

Това написа на персоналната си страница във Facebook от " ". Ето какво още показа тя: 

" В първия имаме 195 гласа по-малко, в София-област 560 повече, по отношение на предходния път, само че все пак мандат няма. В Пазарджишкия регион направихме мандат два пъти, третото ми явяване обаче не докара до стремежи резултат. Движение за права и свободи си подвигна внезапно резултата с 4 555 гласа, въпреки лидерът Пеевски да не се появи в цялата акция. Как са инжектирали нови гласове и са вдигнали с 45.25% проучваме секция по секция. Трябва да отбележим, че нарастването на гласовете им в страната е с 36 846 гласа и тази намеса в 13 МИР им дава 12.4% от всички нарастнали гласове.

Целият ни екип вложи доста старания, само че очевидно това не е било задоволително - в това число водихме каузи против преносимите изборни секции в Батак и Сърница, с цел да пресечем злоупотреби в смесените региони. Успяхме да спрем тези в Батак. Не се укривам от рецензия, ще проучваме грешките си и ще създадем проект по какъв начин да си върнем мандатите при последващи избори. 

Бих желала да отбележа, че Демократична България е единствената политическа мощ, взела участие в ръководството, която си подвигна резултата - от 16 на 20 мандата и в обсолютна стойност гласове. Колегите ми по места свършиха доста работа и имаме мандати, където преди не сме правили пробив.

Още се чакат окончателните резултати, с цел да се разгласи от кое място са мандатите.

Пожелавам триумф на своите сътрудници! Няма да съм народен представител, само че има доста работа за извършване за ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР