Време е цялата европейска и международна демократична общност да говори

...
Време е цялата европейска и международна демократична общност да говори
Коментари Харесай

Рамона Стругариу: Парите на руските олигарси трябва да напуснат европейските банки

Време е цялата европейска и интернационална демократична общественост да приказва с един глас и да спре заблудата на Путин ". Това написа румънската евродепутатка Рамона Стругариу в своята Facebook страница като реакция на агресорския акт на съветския президент

" Украйна е самостоятелна, суверенна, демократична, европейска страна. Украйна е страна сътрудник на Европейския съюз и неин приближен помощник. Украйна би трябвало да остане неделима територия и свободна страна.

Указите за признание на независимостта на сепаратистките " републики " Донецк и Луганск значи игнориране на интернационалното право, нарушение на териториалната целокупност на Украйна и прекъсване на Минските съглашения.

40 минути обсесивен империализъм, разлят в тирада, не може да бъде позволено да смъкват европейския баланс, застрашавайки мира и живота на свободните хора.

Парите на съветските олигарси би трябвало да изоставен европейските банки. Санкциите би трябвало да се ползват неотложно, разширени, твърдо. Трябва да се помогне на Украйна.

Ние, които живеем в народна власт и сигурност, ние, които сме виновни за демокрацията, за мира и сигурността на хората, би трябвало да спрем, с един глас и по всевъзможен начин, с които разполагаме, путинизма. Русия не е Путин, Русия не е Кремъл. На диктатора не му е разрешено да си играе с цялостен континент, както му е угодно.

Слава на Украйна! ", написа в позицията си Стругариу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР