Време е да се сбогувам с футбола - с тези

...
Време е да се сбогувам с футбола - с тези
Коментари Харесай

Златан Ибрахимович се сбогува с футбола

" Време е да се сбогувам с футбола " - с тези думи Златан Ибрахимович разгласи края на своята кариера. Шведът, който е на 41 години, разгласи решението си в неделя вечер след последния мач на своя тим " Милан " за сезона. Росонерите победиха Верона с 3:1 на своя стадион Сан Сиро.

През предишното лято Ибрахимович заяви, че остава в Милан за още един сезон, само че непрекъснато беше преследван от травми и записа единствено четири мача в Серия А. В тях той вкара едно попадение.

" Пазя толкоз доста мемоари и страсти от този стадион. При първия ми престой тук ме направихте благополучен, а при втория ме дарихте с обич. Бих желал да благодаря на фамилията и околните ми за търпението. Искам да благодаря и на моето второ семейство - на играчите, на треньора и неговия щаб за доверието. Искам да благодаря и на управлението за опцията. И най-после, само че не на последно място, желая да благодаря на вас - почитателите. Приехте ме с отворени прегръдки и аз постоянно ще бъда миланист. Време е да кажа довиждане на футбола, не на вас. Твърде мъчно е, има толкоз доста страсти. Ще се забележим още веднъж, в случай че имате шанс. Форца Милан! ", съобщи Златан.

Шведът игра в Милан в два интервала - 2010 - 2012 и 2019 - 2023. За отбора той има 163 мача и 93 гола, като стана първенец през 2011 и 2022 година В кариерата си Ибрахимович игра още за родния си клуб Малмьо, Аякс, Ювентус, Интер, Барселона, ПСЖ, Манчестър Юнайтед и американския Лос Анджелис Галакси.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР