Време е да разпуснете и да си отпочинете. Вижте какво

...
Време е да разпуснете и да си отпочинете. Вижте какво
Коментари Харесай

Време е да разпуснете и да си отпочинете

Време е да разпуснете и да си отпочинете. Вижте какво още вещаят звездите за началото на седмицата.
Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, само че, несъмнено, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от предпочитание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.
Телец
Денят е подобаващ за изявления пред близките на тематика обич и пари. Днес тези, които Ви заобикалят, ще са подготвени да вървят след Вас и да Ви слушат деликатно. В работата може да повдигнете тематиката за пари – не са изключени доста великодушни награди от страна на управлението, а също може да си вършиме проекти за по- дълъг период. В връзките с другия пол може да очаквате голама пристрастеност и безрезервност, а възприятията ще се демонстрират блестящо и наситено.
Близнаци
Днес имате всички шансове да извършите усещане в обществото. Затова си заслужава да се заемете с привеждането си в заслужен за събитието тип. Е, несъмнено, в случай че се каните да идете някъде… Днес ще Ви съпровождат внезапни смени на настроението, което не може да не се отрази на връзките Ви с роднините. Като цяло обстановката в този момент напълно не е оптимална във финансов проект. Сънищата, които сте сънували през тази нощ, най-вероятно приспиват Вашата вътрешен глас. Разчитайте на поддръжката на познати, в случай че такава Ви потрябва. Тази вечер дава обещание да бъде завладяваща.
Рак
Още от рано сутринта ще се окажете в идеално състояние да постигнете нещо доста значимо, изключително в връзките с другите хора. Ще Ви бъде доста по-лесно да установите партньорски или сантиментални връзки, тъй като в този момент доста елементарно ще поддържате връзка и ще бъдете изпълнени с възторг. При Вас стартира доста градивен интервал. Уверени сте в своите сили, а желанието Ви да измененията живота си към по-добро, е мощно като в никакъв случай.
Лъв
Необходимостта да се трудите несъмнено няма да Ви достави наслада. А напълно ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече оня, който обичате и с който желаете да прекавате времето си, също няма нищо срещу да промени проектите си в интерес на малко сантиментално премеждие във Вашата компания.
Дева
Нервното напрежение през днешния ден ще бъде много високо. Заобикалящите ще Ви нервират безусловно с всичко: и с испуснати думи, и с безучастие, и с безмълвие, и с интереса към Вашите работи, и даже с отсъствието му…. В уединение ще се чувствате някак по-добре, само че, за Ваше страдание, бързо ще започнете да скучаете и ще се постанова да търсите още веднъж компания. Колкото и да се старае обичаният човек да Ви повдигне настроението, надали ще успее да се оправи с тази сизифофска задача. Няма да разбирате шегите му и ще се обиждате и от най-невинните забележки. Неочалвано зародилите дребни компликации в допълнение ще усложняват мрачната картина.
Везни
Никакви сили през днешния ден няма да са в положение през днешния ден да Ви измъкнат от къщи. А и да успее някой щастливец, по-късно единствено ще съжалява. Затова в случай че толкоз желаете през днешния ден да се срещнете със своя обичан човек, най-добре ще бъде, да го поканите в къщи. В края на крайщата белким в действителност не е все едно, къде ще пиете кафе и ще си говорите?…
Скорпион
Днес ще разберете, че не можете да изисквате от своя обичан човек това, което нормално изисквате от всички представители на противоположния пол. Дали в действителност всичко е по този начин хубаво? Не си ли надявате розови очила, които за момент могат да се разбият?…
Стрелец
Този ден би трябвало да прекарате измежду природата, под сянката на вековните дървета, и като слушате пеенето на птиците. Мислите че ще има напрежение при избора, къде да отидете? Нищо сходно! Достатъчно е в тази жега даже единствено да се подържите един различен малко за ръка…Това в действителност при всички положения може да си позволите.
Козирог
Не бързайте да действате! Днес размишлението ще се окаже много по-плодотворно занятие. Добре би било да си спомните предишното, защото в него се крият отговорите на доста забавни и настоящи въпроси. Ако Ви предстоят значими договаряния, дайте опция на събеседника да се изговори, и чак по-късно представете своята позиция. Даже и най-умните забележки ще се обезценят, в случай че прозвучат по-рано от избраното време. Отношенията с околните изискват самообладание. Хората, които сте привикнали да подкрепяте и покровителствате, стартират да желаят самостоятелност. Въпреки това Вашето застъпничество продължава да им бъде нужно.
Водолей
Някакви напълно непредвидени и доста приятни събития ще зарадват Водолеите през този ден. Ще припомнят за себе си хора, които постоянно се радвате да видите, а не е изключена и среща с човек, към който сте запазили най-топли усеща. Денят е подобаващ за възобновяване на всевъзможни връзки – и сантиментални, и настоятелен. Само че би трябвало да сте на ясно, че измененията, станали с Вас, няма да разрешат общуването в предходния дух. Това също е и сполучлив ден за покупки. Избирайте неща, подчертаващи своята характерност – безупречният усет няма да Ви изневери. Експериментите с имиджа ще издигнат настроението Ви.
Риби
Най-добрата импровизация е тази, която подробно е отрепетирана. Днес това предписание е в цялостна мощ за Вас. Спонтанните решения няма да оказват помощ за възстановяване на Вашия персонален живот. Затова звездите предлагат, деликатно да обмисляте всичко, и да действате по авансово направения проект.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР