Време е да преобърнете енергията, която изпращате. Отдалечете се от

...
Време е да преобърнете енергията, която изпращате. Отдалечете се от
Коментари Харесай

Априлски тароскоп за зодия Водолей

Време е да преобърнете силата, която изпращате. Отдалечете се от обстановка, в която сте прибегнали до машинация и ловкост, тъй като тези начини могат повече да ви навредят, в сравнение с да оказват помощ. Обърнатата Седмѝца мечове ви поучава да бъдете почтени със себе си и другите и да се стремите към достоверност във вашите дейности и взаимоотношения. Може да се наложи да извършите нежелателен компромис. Потърсете способи да занижите равнищата на стрес в живота си.

През април ще покажете по-добрата си страна. Императрицата символизира емпатия, грижа, обилие и изобилие. Представлява мощна връзка с природата и творчеството. Покажете тези прелестни качества на хората, които ви заобикалят. Постепенно навлизате във фаза на напредък и обилие в живота си. Вече по-лесно ще можете да употребявате своята креативна и подхранваща сила за нови планове или хрумвания. Намерете време за уединение измежду природата, ще ви се отрази добре. Април е превъзходен за плануване на бременност или раждане.
Водолеи, бъдете изобретателни и гъвкави през този месец ‍
През този месец ще би трябвало да се научите да отстоявате себе си и своите визии. Пораженческото мислене в композиция с липса на сила и храброст не води до нищо хубаво. Не обичате спорове и борби, по тази причина търсите компромис и дипломация в връзките си. Като се стремите да угаждате на всички, пренебрегвате себе си. Не влизайте в крайности, намерете баланс сред отстояването на личните си граници и възприемането на непознатите гледни точки.

Очакват ви провокации или разстройства във вашия домакински или обществен живот. Захванали сте се с повече задължения, в сравнение с можете да поемете. Започвате доста неща, само че не ги довършвате до дъно. Идеите ви за почивки или социализиране няма да вървят по проект. Бъдете изобретателни, излезте от зоната на комфорт и ще намерите решение. Бъдете гъвкави и адаптивни през този месец и не се плашете от непредвидени промени. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР