Връзката между случаите на „Скрипал“ и „Гебрев“ беше обсъдена между

...
Връзката между случаите на „Скрипал“ и „Гебрев“ беше обсъдена между
Коментари Харесай

Връзката „Скрипал“ – „Гебрев“: Цв. Цветанов коментира казуса с британския посланик у нас

Връзката сред случаите на „ Скрипал “ и „ Гебрев “ беше разисквана сред ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов и английският дипломат у нас Ема Хопкинс, оповестява БГНЕС. По думите на Цветанов, към този момент няма вести по проблема.
Изслушват основния прокурор и шефовете на служби за отравянето на Емилиян Гебрев Цацаров и ръководителят на ДАНС Димитър Георгиев са извикани пред Комисията за надзор над службите за сигурност
По-късно денем парламентарната Комисия за надзор над службите за сигурност ще изслуша представители на проверяващите органи и прокуратурата за връзката сред двата случая. Според данни на прокуратурата, забъркан със случая „ Скрипал “ сътрудник на съветското Главно разследващо ръководство (ГРУ) е обитавал на българска територия три пъти през 2015 година, което съответствува с времето, когато е изработен опит да бъде токсичен българският предприемач Емилиян Гебрев.
Блокаж в Народно събрание: Опозицията разгласи, че Народното събрание е привършен Българска социалистическа партия изиска предварителни избори поради рядък дневен ред
Цветанов разяснява и ултиматума на вицепремиера и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, че ще напусне кабинета, в случай че не бъде призната концепцията му за интеграцията на ромите.

„ В някои от случаите – да, само че считам, че някои от текстовете би трябвало да бъдат много по-отбрани. Трябва да избегнем всякаква опция за операция, както и всякаква опция да се употребява тази тематика в предизборния интервал, което няма да е от изгода за обществото “, счита Цветанов.
Концепцията на Вътрешна македонска революционна организация за интеграция на ромите – нарушава ли се Конституцията? Юлиан Ангелов от Вътрешна македонска революционна организация в спор с някогашния народен представител от Движение за права и свободи Александър Методиев в студиото на bTV
Той отговори и на апелите на опозицията за промяна на състава на ЦИК за идните европейски и локални избори. „ Изборният кодекс, по който е определена днешната ЦИК, е изработен от Мая Манолова и парламентарното болшинство, ръководено от Българска социалистическа партия през 2014 година “, сподели Цветанов. Той обърна внимание и на обстоятелството, че през 2016 година ГЕРБ загуби президентските избори, ръководени от същия състав на комисията. „ Ние по никакъв метод не си позволихме да вменим виновност на ЦИК, че са манипулирани изборния развой “, безапелационен беше зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов добави, че ръководещите не преглеждат опцията да подадат оставка, в случай че ГЕРБ загуби идните европейски избори, тъй като от партията са уверени в своята победа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР