Връзката между Антоанета и Веселин още от началото е белязана

...
Връзката между Антоанета и Веселин още от началото е белязана
Коментари Харесай

Ето разказът на жената, живяла със взривилия варненски блок мъж


Връзката сред Антоанета и Веселин още от началото е белязана от експанзия и принуждение. Първоначално дамата вини себе си, надявайки се с времето нещата да се изгладят. Тя споделя още:

" След първия път... С годините стартира да зачестява експанзията, с плесници, с пердах, удари по главата, по корема, общо взето по цялото тяло. "

Веселин е желал да управлява целия ѝ живот- не я пуска да върви на работа, изолира я от близки и другари, заплашва даже сина ѝ и татко ѝ. В края на предходната година е следващият и финален свиреп побой над Антоанета.

" Просто в действителност чашата преля, не устоях към този момент и си споделих, че би трябвало да има някакъв край и би трябвало да събера храброст, да се махна и да спре всичко това. "

Само 10 дни преди случая в блок 302, при който пострадаха десетки, Антоанета е настанена в предпазено жилище. Научава за случилото се от своя другарка по телефона. Все още не може да повярва, че мъжът, с който е живяла толкоз години, е кадърен на сходно действие. Опитва се обаче да стартира живота си отначало.

Антоанета споделя още:

" Чувствам се по-свободна, даже не чувствам студа, прелестно е да излезеш на открито, откакто с години си бил затворен сред четири стени. Приятно е да видиш слънцето. "

Макар и постепенно, се възвръщат и съседите. Семейство Иванови живеят тъкмо над взривения апартамент и са измежду най-пострадалите.

Иван Иванов споделя:

" Впоследствие разбрахме, че вредите са доста огромни и е можело и с нас да се случи нещо. Започваме от нулата дето се споделя, нямаме различен вид, просто късмет. Каквото работим, каквото остане ще влагаме тука. "

Хората към момента са в общински жилища и не знаят по кое време ще се върнат по домовете си, въпреки че получават поддръжката на десетки доброволци.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР