Връзката им започна със слухове за изневяра, след това се

...
Връзката им започна със слухове за изневяра, след това се
Коментари Харесай

Битката приключи? Брад Пит се отказа от попечителството над децата си

Връзката им стартира със клюки за невярност, по-късно се трансфораха в най-красивата и известна холивудска двойка, а през днешния ден разводът им е един от най-горчивите в Холивуд. И не просто тъй като доста от нас ги обичаха дружно, а тъй като те имат шест деца, които стават очевидци на дългогодишните взаимни обвинявания сред родителите си.

Изглежда горчивият бракоразвод на Брад Пит и Анджелина Джоли най-накрая е към края си. Според известията артистът се е отказал да упорства за споделено настойничество над децата, които споделя с някогашната си.
 Едно разрушено семейство: вижте по какъв начин се трансформираха децата на Брад Пит и Анджелина Джоли  Едно разрушено семейство: вижте по какъв начин се трансформираха децата на Брад Пит и Анджелина Джоли  Едно разрушено семейство: вижте по какъв начин се трансформираха децата на Брад Пит и Анджелина Джоли  Едно разрушено семейство: вижте по какъв начин се трансформираха децата на Брад Пит и Анджелина Джоли
Източник твърди пред DailyMail, че двойката, която е въвлечена в неприятна правосъдна борба, откогато се раздели през 2016 година, сега е в развой на договаряния. Това значи, че най-сетне наближава финала на тяхната епична правна война , като краят ѝ се чака до лятото.

Докато 60-годишният Брад в началото държеше на съглашение 50/50, обвързвано с шестте им деца, вътрешен човек разкрива, че той към този момент не оспорва въпроса.

► 

Това значи, че 48-годишната Анджелина ще резервира главното физическо настойничество над децата. Баща им пък ще има право на визити.

 Джоли Пит деца Getty

Един от факторите за това решение е, че огромна част от. В момента единствено Шайло, на 17, Нокс и Вивиен, и двете на 15, към момента са малолетни. А Шайло ще навърши 18 през май.

► 

Смята се, че по-големите деца – Мадокс на 22 година, Пакс на 20 година и Захара на 19 година – имат сложни връзки с Брад. И като възрастни, съгласно закона, към този момент не попадат в никакви съглашения за настойничество.
 image2_16x9.png Астро прогноза за седмицата: всяко взето решение може да промени живота ви На фокус
В медиите от дълго време се приказва, че осиновеният наследник на Брад Пакс не е разговарял с татко си след скандалния случай в частен аероплан, която постави завършек на брака на звездната двойка. Дори се твърди, че той към този момент не счита Брад за собствен родител.
 Многото лица на Брад Пит през годините  Многото лица на Брад Пит през годините  Многото лица на Брад Пит през годините  Многото лица на Брад Пит през годините
Още през 2020 година в персоналния си акаунт в Instagram младежът назова Брад „ ненавиждан човек “, който е предиздвикал четирите си най-малки деца „ да треперят от боязън “.

Той добави в язвителния пост, споделен на Деня на бащата: „ Ти още веднъж и още веднъж доказваш, че сте ужасяващ и ненавиждан човек. “

 Джоли Пит деца Getty

„ Никога няма да схванеш вредите, които аргументи на фамилията ми, не си в положение да го направиш. “

Освен това Захара в този момент се назовава „ Захара Джоли “, а не „ Захара Джоли Пит “, което е нейното публично име.

► 

Източник, непосредствен до Брад, разказа протичащото се сред него и децата като „ типично родителско отчуждение “ и твърди, че желанието на Анджелина е да проточи развода, до момента в който всички деца навършат 18 години.

Приятелите на актрисата обаче са на друго мнение: „ Брад няма кого да упреква, с изключение на себе си. Всичко, което Анджелина желае, е да излекува фамилията им и да продължи напред. “

 Джоли Пит деца Getty

През 2016 година Анджелина и Брад оповестиха раздялата си. Основната причина се оказа хипотетична физическа кавга, до момента в който фамилията пътува с частен полет дружно с шестте си деца.

►    

По-късно Анджелина разгласи, че Брад е „ душил “ едно от децата по време на ужасяващия спор и е „ блъснал “ друго в лицето, карайки нея и децата да се усещат като „ заложници “ и да треперят от боязън.

Тя също по този начин твърди, че той я сграбчил, блъснал я в стената и я раздрусал мощно по време на полета – което довело до пострадване на гърба и лакътя.

Представителят на Брад в началото назова описа на Анджелина „ изцяло погрешен “ пред CNN, само че по-късно разгласява променено изказване към изданието, което гласи: „ Историята на Анджелина продължава да се развива всякога, когато тя я споделя. Брад е поел отговорност за това, което е направил, само че не и за неща, които не е. “

През май 2021 година, след години на разногласия в съда, Брад и Анджелина публично получиха взаимно настойничество над децата си – само че един месец по-късно решението на съдията беше отхвърлено, което означаваше, че би трябвало да стартират всичко изначало.

В началото на февруари се появиха първите признаци, че бракоразводната процедура най-сетне е към своя край. Откакто са се разделили, двете звезди се борят в съда и за френската винарна, която в миналото са имали дружно.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР