Вратата на Еми Мартинез беше щурмувана от разярени фенове на

...
Вратата на Еми Мартинез беше щурмувана от разярени фенове на
Коментари Харесай

Гневни фенове на Лил се опитват да нахлуят на терена, за да се изправят срещу Еми Мартинез - `Най-мразеният аржентинец във Франция`

Вратата на Еми Мартинез беше щурмувана от разярени почитатели на Лил, подготвени да АТАКУВАТ звездата на Астън Вила със стюарди, принудени да се намесят

Бившият вратар на Арсенал бе включен в състава на Вила за решаващия им дуел в Лига Европа с френския тим в четвъртък. Вратарят не е най-популярната фигура във Франция след лудориите си, откакто оказа помощ на Аржентина за Световното състезание през 2022 година в Катар.

И почитателите на Лил направиха мислите си изцяло ясни през цялото време. Когато играчите излязоха за начален удар, Мартинес се затича към вратата си.

Феновете можеха да се видят да тичат към терена, като някои бяха спрени от стюардите. Те не съумяха да излязат на терена, само че неприятната вечер на Мартинес стана още по-трудна.

Всяко негово допиране беше мощно освирквано от домакинската поддръжка, до момента в който Вила по-късно загуби с 1-0 след удар на Юсуф Язичи клиничен свършек.

Мартинес също получи жълт картон малко преди почивката след закъснение на гол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР