Вратарят от школата на Черно море Стефан Петков се включи

...
Вратарят от школата на Черно море Стефан Петков се включи
Коментари Харесай

Вратар от школата тренира с “Черно море”. Халф черпи за рожден ден

Вратарят от школата на Черно море Стефан Петков се включи в днешното занятие на представителния отбор на “моряците ”. Талантът, пазещ на вратата на “моряците ” в Елитната група до 17 години, е следващият млад футболист, извикан в мъжкия отбор.

Любопитното е, че от всичките 27 футболисти, които бяха показани пред почитателите за пролетния дял от шампионата в Първа професионална лига през миналия уикенд, 11 са артикул на школата на Черно море. Това значи, че 40% от играчите в тима са лични фрагменти - Георги Илиев, Георги Китанов, Мартин Костадинов, Мартин Минчев, Иван Дюлгеров, Иван Дичевски, Лъчезар Йорданов, Емил Янчев, Петър Вуцов, Мартин Дичев и Виктор Попов.

Иначе тимът продължава да се готви на цялостни обороти за подновяването на шампионата. Варненци одобряват ЦСКА тази събота от 15 часа на стадион “Тича ” във Варна. Билетите за дуела са шест лв. и ще се продават от на следващия ден (13 февруари) до петък (15 февруари) от 10 до 17 ч. в офисите на администрацията на стадион “Тича ”.

В деня на мача – 16 февруари, билети могат да бъдат закупени от 12 часа от касите на клубното оборудване на варненци.

Днес мотив да почерпи имаше един от най-резултатните футболисти в Черно море този сезон – Георги Божилов. Той чества своя 32-ри рожден ден.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР